+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl

De geschiedenis van Nijmegen gaat meer dan 2000 jaar terug en tot op de dag van vandaag heeft Nijmegen voor zijn bewoners veel te bieden. Je kunt er urenlang rondslenteren in de binnenstad, de rijke historie bekijken, uitgaan of genieten van de prachtige omliggende natuur die u kunt vinden in het Rijk van Nijmegen. Verhuizen naar Nijmegen is dan ook zeker geen straf. Als u op zoek bent naar een betrouwbare verhuisservice in Nijmegen, dan bent u bij K.W. Verhuizingen aan het juiste adres. Niet alleen als u gaat verhuizen naar Nijmegen, maar ook als u vanuit Nijmegen naar een ander deel van het land vertrekt. De diensten van K.W. Verhuizingen strekken zich uit over het hele land, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen aanbieden als verhuisbedrijf in Nijmegen.

DE VOORDELEN VAN K.W. VERHUIZINGEN ALS VERHUIZERS IN NIJMEGEN

De deskundigheid en ervaring van K.W. Verhuizingen zorgen dat uw verhuizing professioneel verloopt. Ook als u kiest voor goedkoop verhuizen in Nijmegen hoeft dat niet altijd gedoe met busjes huren en met vrienden de koelkast drie trappen af sjouwen te betekenen. Met het verhuisbedrijf Nijmegen hoeft u namelijk niemand met uw verhuizing lastig te vallen en u weet zeker dat alles goed verloopt. Natuurlijk begrijpen wij ook dat verhuizen vaak al veel geld kost en dat de verhuiskosten hier nog bovenop komen. Daarom bieden wij met onze verhuisfirma Nijmegen niet alleen kwaliteit, maar ook de mogelijkheid voor goedkoop verhuizen naar Nijmegen. Onze verhuizers in Nijmegen weten van aanpakken en onze medewerkers zullen er alles aan doen om de verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Ook wat betreft de prijs denkt K.W. Verhuizingen met u mee. Wij maken voor u een offerte op maat voor verhuizen in Nijmegen of omstreken en deze offerte bestaat uit een totaalprijs. Geen onverwachte kosten achteraf, geen kleine lettertjes, maar een transparante en aantrekkelijke prijsopgave waardoor u weet waar u aan toe bent. U zult zien dat u zowel financieel, als wat betreft de uit te voeren werkzaamheden een juiste keuze maakt ten opzichte van ieder ander goedkoop verhuisbedrijf in Nijmegen. Wij kennen de omgeving als geen ander en kunnen bij iedere noodsituatie snel handelen. Als verhuizer in Nijmegen zijn wij volledig op de hoogte van de infrastructuur van Nijmegen en omgeving. Wij zijn als verhuisfirma in Nijmegen dan ook een ideale partner als het gaat om het verhuizen van of naar een woning of bedrijfslocatie in deze regio.

WAT KUNNEN WIJ ALS VERHUISSERVICE IN NIJMEGEN U BIEDEN?

Onze medewerkers staan voor u klaar voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek of voor een advies op maat. Ons uitgebreide dienstenpakket is een van de pluspunten waardoor wij uw verhuizing vlekkeloos kunnen laten verlopen. U bepaalt natuurlijk altijd zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, wij hebben hierin slechts een adviserende rol. Voor welke diensten u ook kiest, de prijs is altijd zeer competitief.

 • Opname vooraf op locatie
 • Verwarmde meubelopslag
 • Mogelijkheid tot aanschaf van de meest geschikte verpakkingsmaterialen
 • Verhuisverzekering op maat
 • In- en uitpakservice
 • Montage en/of demontage op locatie
 • Internationale verhuizingen: Verhuizen van of naar het buitenland? Ook voor internationale diensten kunt u een beroep doen op onze goedkoop verhuisbedrijf service te Nijmegen!

Staat uw gewenste service of dienst er niet bij? Neem vrijblijvend contact op voor verdere mogelijkheden.

DE BASISPRINCIPES VAN K.W. VERHUIZINGEN

Bij K.W. Verhuizingen werken we volgens een aantal basisprincipes en hier zijn we trots op:

 • Vakbekwaamheid: we werken met kennis van zaken. Uw tevredenheid is tevens onze tevredenheid
 • Betrouwbaarheid: Geen onaangename verrassingen wat betreft de prijs én onze werkzaamheden. Uw privacy én spulletjes zijn bij onze verhuizers in Nijmegen in veilige handen.
 • De prijs: Transparant en budgetvriendelijk.
 • Flexibiliteit: Uw verhuizing is voor ons net zo belangrijk als voor u, daarom zullen wij altijd uw persoonlijke wensen proberen in te vullen met onze diensten.

VRIJBLIJVEND ADVIES EN/OF OFFERTE

Gaat u verhuizen in de regio Nijmegen? Dan zoekt u vast een goedkoop verhuisbedrijf in Nijmegen die zorgt dat uw verhuizing voorspoedig verloopt. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om een vrijblijvende offerte op maat te maken of u te voorzien van advies betreffende de verhuizing. U kunt dan gelijk kennismaken met onze betrouwbare en betaalbare verhuisservice en onze deskundige medewerkers. Contact opnemen kan via het online contactformulier of telefonisch via +31 6 81 16 60 73.