+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl

Arnhem, het kloppend hart van een bijzondere en unieke regio in Nederland. Niet enkel gekenmerkt door een soms roerige geschiedenis, maar nog meer door haar bezienswaardigheden, winkelaanbod, prachtige landschappen en culinaire verwennerijen. Arnhem profileert zich als een creatieve stad gekoppeld aan een prachtig groen karakter. Hoe dan ook: of u nu van of net naar Arnhem wenst te verhuizen, K.W. Verhuizingen is steeds uw ideale partner. Onze diensten strekken zich uit over heel Nederland, waardoor wij een ideale dienstverlening kunnen garanderen.

WAAROM KIEZEN VOOR K.W. VERHUIZINGEN?

Bij K.W. Verhuizingen weten we van aanpakken. Die aanpak en onze uitgebreide deskundigheid en ervaring stelt ons in staat om u altijd de laagste prijs te garanderen. Wij snappen als geen ander dat er bij een verhuizing zeer hoge kosten de kop op kunnen steken en bieden u dan ook een goedkoop maar kwalitatief hoogstaande verhuisservice aan – en dat alles op maat en naar uw wens. Maar al te vaak zwaaien andere aanbieders met zogenaamd goedkopere offertes boordevol kleine lettertjes en bijkomende voorwaarden. Bij K.W. Verhuizingen streven we echter naar transparantie en open communicatie: gedaan met onprettige verrassingen achteraf. Wij garanderen u een vaste totaalprijs en zijn er zeker van dat andere offertes uiteindelijk steevast voordelig zullen blijken te zijn. Om die reden kan u steeds bij ons terecht voor een eerlijke en transparante offertevergelijking. Goedkoop verhuizen rondom Arnhem doet u bij K.W. Verhuizingen. Bovendien wensen wij u er op te wijzen dat K.W. Verhuizingen gevestigd is in Arnhem. Het voordeel van een lokaal gelegen verhuizer in Arnhem valt dan ook niet te onderschatten. Wij kennen de regio door en door en kunnen dus steeds snel ter plekke zijn bij onverwachte problemen of dringende situaties. Als verhuisfirma te Arnhem kan u bovendien steeds bij ons terecht voor een vrijblijvend en adviserend gesprek.

ONZE DIENSTEN

Wij profileren ons met plezier als hét verhuisbedrijf bij uitstek voor wie zonder bijkomende zorgen een nieuwe woonst of bedrijfspand wenst te betrekken. Ons uitgebreid dienstenpakket en service op maat moet dit alles voor u garanderen. Afhankelijk van uw wensen en noden bieden wij u volgende diensten aan tegen zeer competitieve prijzen:

 • Opname vooraf op locatie
 • In- en uitpakservice
 • Montage en/of demontage op locatie
 • Verwarmde meubelopslag
 • Eventuele aanschaf van de meest geschikte verpakkingsmaterialen
 • Verhuisverzekering op maat
 •  Internationale verhuizingen: Verhuizen van of naar het buitenland? Ook voor internationale diensten kan u beroep doen op ons goedkoop verhuisbedrijf te Arnhem!

U wenst een bijkomende dienst of een extra service op maat? Neem vrijblijvend contact op met uw verhuizer in Arnhem.

DE VIER PIJLERS VAN K.W. VERHUIZINGEN

Bij K.W. Verhuizingen hanteren we vier principes en die nemen we serieus. K.W. Verhuizingen staat dan ook voor:

 • Vakbekwaamheid: wij weten wat we doen en waarom we het doen.
 • Betrouwbaarheid: Bij ons geen onaangename verrassingen maar een open en transparant dialoog!
 • Scherpe prijzen: Op zoek naar een goedkope verhuisservice te Arnhem? Wij profileren ons maar al te graag als budgetvriendelijke keuze, én terecht!
 • Flexibiliteit: Wij passen ons aan naar uw persoonlijke wensen. Enkel op die manier kunnen we onze diensten afstemmen naar uw wensen en zorgen.

VRIJBLIJVEND ADVIES EN OFFERTE?

U gaat verhuizen rondom Arnhem? Bent u ook benieuwd naar wat wij verder voor u kunnen betekenen? Wenst u onze tarieven te ontdekken of een vrijblijvend advies te verkrijgen? Neem dan nu contact met ons op! Met alle plezier stellen wij voor u een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat op, zo weet u meteen waar u aan toe bent. Neem contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via +31 6 81 16 60 73.