+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl
Snel Verhuizen

Prettig verhuizen? Goedkoop, betrouwbaar en snel verhuizen met de hulp van KW Verhuizingen

Bent u op korte termijn of in de nabije toekomst opzoek naar een goed maar vooral betrouwbaar verhuisbedrijf in de regio Arnhem, dan is K.W. verhuizingen uw partner waarop u kunt vertrouwen. Wij verhuizen al enige tijd in de regio Arnhem en omstreken. Wij draaien onze hand niet om voor snel verhuizen, met het juiste materiaal en de juiste mensen. Vooraf komen wij langs om de verhuizing op te nemen en uw wensen door te nemen. Zo kunnen wij een reële prijsinschatting maken zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Misschien wilt u uw inboedel voor (korte) tijd opslaan, ook dat kunnen wij voor u regelen. 

De offerte

Nadat u de offerte heeft ontvangen en geaccepteerd en de verhuisdatum is besproken, komen wij langs om de verhuisdozen te brengen. Tijdens de verhuizing pakken wij al uw goederen goed in zodat er geen schade kan ontstaan. Daarnaast zijn uw spullen bij ons uiteraard ook verzekerd. 

Snel verhuizen dankzij vakmanschap

Wilt u dat we uw kast(en) demonteren en monteren, uw wasmachine ontkoppelen en aansluiten of de lampen opnieuw ophangen? Dat doen wij met alle plezier! Op deze manier kunt u snel verhuizen en voelt u zich al snel thuis in de nieuwe omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.