+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl

Een verhuizing brengt altijd stress met zich mee! Ik zag er zelf heel er tegenop om mijn zware spullen te verhuizen. Vooral je vrienden laten sjouwen met bv een wasmachine en dan mijn stijle trap af. Nee dat ging niet gebeuren, ik zag het al helemaal voor me dat er iemand zou vallen.

Via school kende ik Krystian en een jaar geleden vertelde hij mij dat hij een eigen verhuisbedrijf was begonnen. Ik dacht gelijk daar ga ik gebruik van maken. Binnen 3,5 uur waren al mijn zware spullen in mijn nieuwe woning! Daarnaast hebben ze mijn bed gemonteerd en een oplossing gevonden om toch mijn bankstel naar binnen te krijgen! Een fijne samenwerking en ik zou K.W. Verhuizingen zeker aanraden aan mijn vrienden en kennissen. Ook de prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig. 

Ik kijk heel positief terug op de contacten met KW Verhuizingen. De eigenaar is erg sympathiek en denkt met de klant mee. Een paar uur na de opname van de inboedel ontving ik al de offerte. Flexibel, korte lijnen en servicegericht!

Hartstikke bedankt voor de snelle en goede verhuizing. We zijn enorm blij dat alles zo goed op de plek stond.

De verhuizers van K.W. Verhuizingen zijn zeer degelijk. Ze werken netjes, hard en enthousiast. Ze komen hun afspraken na en er is goed met ze te overleggen. Een aanrader voor iedereen de voor kiest voor een goede prijs en kwaliteit verhouding!

Klantvriendelijk, flexibel, goedkoop. Werkt heel eenvoudig. In een dagje alles overgebracht en daarna hebben ze de rest nog schoongemaakt met stofzuiger en bezem. Echt een aanrader!

Vanwege blessure op korte termijn verhuizers gezocht, bij dit bedrijfje uitgekomen. Tevreden met verhuizing, is snel en schadevrij gegaan. Verder vriendelijke benadering en aantrekkelijk geprijsd.