+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl

Verhuisbedrijf KW verhuizingen is de specialist voor het verhuizen van senioren en dat bewijzen wij door onze aanpak en de mogelijkheden die we bieden. Daarnaast geldt bij ons ‘afspraak is afspraak’. U kunt op ons rekenen; wij hebben reeds vele senioren naar tevredenheid verhuisd. Uit ervaring is gebleken dat verhuizen op latere leeftijd niet altijd meevalt. Verhuizen naar een verzorgingshuis of seniorenflat is vaak een emotionele gebeurtenis. Laat daarom uw verhuizing over aan een betrouwbare partner, waar u uw inboedel aan kunt toevertrouwen.

Wij verzorgen uw gehele verhuizing, van inpakken tot uitpakken: niks is ons te gek. Vraag het ons en wij regelen het voor u, tegen een normaal en schappelijk tarief. Ook bieden wij de oplossing, indien een bewoner is komen te overlijden en de woning vrij gemaakt moet worden. Een verhuizing is vaak een emotionele gebeurtenis en ook daar houden wij uiteraard rekening mee. Onze standaardservice is het weer huiselijk maken van uw nieuwe woning. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: het aansluiten van uw televisie, het weer gebruiksklaar maken van uw wasmachine en eventueel de wasdroger en dergelijke zaken. Op deze manier kunt u na de verhuizing al meteen de draad weer op. Wij onderscheiden ons als bedrijf door er voor u te zijn, geen vraag is te gek en wij doen er alles aan om u de hoogste kwaliteit te bieden. Dit doen wij met de meest moderne materialen en uitstekend personeel.

Ook bieden wij onze eigen handyman aan. Deze kunt u inzetten voor verscheidene werkzaamheden, zoals het ophangen van schilderijen, het instellen van uw televisie of het in elkaar zetten van meubels. Bekijk daarvoor ook onze nieuwe dienst: (IKEA) meubels (de)monteren.

Waarom KW Verhuizingen?

  • Transparante offerte
  • Betaalbare prijs
  • Geduld en respect voor de klant
  • Vraag en advies op maat

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.