+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl

Voor het vervoeren van uw piano kunt u terecht bij verhuisbedrijf KW verhuizingen. Wij weten dat de emotionele waarde van uw piano hoger kan zijn dan de werkelijke waarde. Het verhuizen of opslaan van uw piano zal dan ook met de grootste zorg geschieden.

Het transporten van een piano is maatwerk, vandaar dat wij altijd eerst komen kijken om de situatie in te schatten. Wij pakken uw piano goed in voor transport en plaatsen en hem weer netjes op de nieuwe locatie.

KW verhuizingen mag dan een budget verhuisbedrijf zijn met scherpe tarieven, desalniettemin zijn wij zeer vakkundig in het verhuizen van uw waardevolle kunstschatten. We pakken de stukken vakkundig in en zorgen ervoor dat ze schadevrij op de nieuwe bestemming worden afgeleverd. Of het nu gaat om een uniek beeld, bijzondere erfstukken of kwetsbaar antiek, verhuisbedrijf KW verhuizingen is waar u moet zijn.

Wij verzorgen transport voor beurzen, kunsthandel, galeries, musea en particuliere verzamelaars. Transport en verpakking van een enkel stuk, een complete collectie of een hele tentoonstelling: het is bij ons in goede handen. De kosten van deze te verhuizen stukken is redelijk en betaalbaar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de uitvoering. Voor het vervoeren van een piano beschikken wij over een aantal handige hulpmiddelen, waardoor de verplaatsing van het stuk gemakkelijker gaat. Of uw instrument nu naar drie-hoog-achter over de trap moet, of dat het door het raam getakeld moet worden, voor ons is dat geen enkel probleem.

Heeft u tijdelijk een ruimte nodig om uw piano of vleugel op te slaan? KW verhuizingen beschikt over afgesloten opslagcontainers. Hierin staat uw piano of vleugel droog en beveiligd opgeslagen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw pianotransport of tijdelijke opslag.