+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl

Goedkoop verhuizen naar, van of in Arnhem is mogelijk! Verhuisbedrijf K.W. verhuizingen is een budget verhuisbedrijf dat 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaarstaat bij verhuizingen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en eerlijke benadering, tegen een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee om de verhuizing zo goed en goedkoop mogelijk te laten verlopen. K.W. verhuizingen is een regionale verhuizer die in Arnhem en omstreken verhuist, maar ook landelijk en internationaal werkzaam is.

BUDGET VERHUISBEDRIJF

K.W. verhuizingen is een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in Arnhem. Wij staan garant voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en maken gebruik van professionele verhuismaterialen die uw verhuizingen vlotter en optimaal georganiseerd laten verlopen. De verhuizers van K.W. verhuizingen zijn vakbekwaam, sociaal en spreken meerdere talen. De werk ethiek die wij hanteren is zorgvuldig en netjes werken. We willen dat al onze klanten tevreden terugkijken na afloop van de verhuizing. Met K.W. verhuizingen kiest u voor een betaalbaar verhuisbedrijf dat professioneel werk levert.

DE VOORDELEN VAN ONS VERHUISBEDRIJF

Verhuizen met K.W. verhuizingen biedt u veel voordelen. Onze verhuisservice werkt voor de volle 100%, waarbij we heldere communicatie voorop stellen. Zo komt u niet voor verassingen te staan. We nemen de verhuizing vooraf aandachtig met u door, om eventuele obstakels voor, tijdens of na het verhuizen helder te krijgen. Verhuisbedrijf K.W. verhuizingen denkt zoveel mogelijk met u mee. Bijvoorbeeld: Is er in de week van de verhuizing een veranderde verkeerssituatie? Dan regelen wij een ontheffing. Heeft u wel genoeg dozen? Zo niet, dan kunt u een aantal van onze dozen in bruikleen nemen. Moet er tijdelijk wat opgeslagen worden? Geen enkel probleem, wij regelen het voor u. Wij weten dat verhuizen stressvol is en er veel geregeld moet worden. U hierbij een handje helpen doen wij graag, zonder extra kosten.

Wij adviseren u over diverse mogelijkheden die resulteren in een vlottere verhuizing. Zo kunnen wij u altijd helpen goedkoop te verhuizen in Arnhem, Nijmegen, Rheden, Elst, Lent, Oosterbeek, Doorwerth, Westervoort, Wolfheze, Velp, Driel ,Huissen, Duiven, Zevenaar, Wageningen, Ede. Verhuisbedrijf K.W. verhuizingen verkoopt u geen luchtkastelen maar een service uit de guldentijd!