+316 81 16 60 73info@kwverhuizingen.nl

Nieuw in het aanbod van KW Verhuizingen: (de)montage van (IKEA) meubels. 

Om zorgen rondom demontage en verhuizingen van grote meubels te voorkomen, nemen de nieuwe eigenaren van uw woning vaak een deel van de meubels over. Wat dan gebeurt is dat u nieuwe meubels koopt; klaar voor een frisse start in de nieuwe woning! De IKEA PAX kast is een goed voorbeeld. Deze wordt veel gekocht en gebruikt dankzij zijn veelzijdigheid en vele stijlen.

Ondanks handleiding en een duidelijk voorbeeld, is het monteren, van de PAX kast bijvoorbeeld, niet voor iedereen even makkelijk. Die zorg nemen wij graag bij u weg, als u bijvoorbeeld niet zo technisch bent aangelegd, of hier gewoonweg geen tijd voor heeft. KW Verhuizingen heeft al jarenlange ervaring met het demonteren en monteren van meubels en helpt u graag op weg. Hiermee maken wij ons aanbod compleet: van het inpakken en verhuizen van uw goederen, tot aan het monteren en installeren. Dit natuurlijk tegen een betaalbaar tarief.

Wist u dat de montage kosten van KW Verhuizingen gemiddeld 50% goedkoper zijn dan die van (IKEA) montage teams? Bij KW Verhuizingen vraagt u kosteloos en vrijblijvend advies op rondom uw verhuizing.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaande button of bel ons via +31(0)6 81 16 60 73.